ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2
Pitch Perfect 2

/САЩ/ 2015/музикален, комедия/
Режисьор:
Елизабет Банкс
В ролите:
 Ана Кендрик, Елизабет Банкс, Ребъл Уилсън, Британи Сноу, Хейли Стайнфелд, Кейти Сагал, Алексис Нап, Адам ДеВайн, Фреди Строма, Скайлър Астин и др.

 

Кой е начело на света? Момичетата, очевидно! В новия трейлър на ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 има всичко – истинско момичешко приятелство, шеги за Втората световна война и, разбира се, много песни – от класики от 90-те години, през Майли Сайръс, та до, къде без нея, Бийонсе с “Who Run the World?”.
След излизането на първия трейлъра на дългоочакваното продължение на ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ феновете в интернет изпаднаха в ужас, че акапелната група „Белас“ е изгонена от всички състезания, турнета и участия, след като Ейми прави сериозен гаф пред не кого да е, а първото семейство на САЩ – Барак и Мишел Обама. Но момичетата не са готови да се откажат толкова лесно и ще направят всичко, за да възвърнат позициите си.
За да станат отново номер едно, Бека (Ана Кендрик) и другите момичета от „Белас“ започват усилена подготовка за Световните финали по акапелно пеене. Мисията е повече от невъзможна, тъй като американски отбор никога не е печелил толкова голямо и престижно състезание. А най-големите им врагове – немският отбор, са винаги една крачка пред „Белас“.
ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 е пълен с красиви жени и остроумни шеги, както и много музика, която със сигурност ще накара зрителите в киносалоните да искат да затанцуват заедно с „Белас“.
Освен Ана Кендрик, в ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 ще видим още Елизабет Банкс в ролята на коментатора на надпявания Гейл и Ребел Уилсън, позната от „Нощ в музея: Тайната на гробницата“. Във филма се включва и още една мега звезда – Снуп Дог, чиято роля все още е тайна, но със сигурност ще зарадва феновете.
„Белас“ ще завладеят кината и сърцата в ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 на 29 май.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2015 Nextel Co