28 август - 3 септември 2015

 КИНО ФЕЙСИС
Пловдив, ж.к. Тракия, бул. "Съединение" № 21;  тел. 032/ 683-310

цена на билет: 3D - 6 лв.; Digital - 5 лв.; предпремиерна прожекция - 6 лв.

ХИТМЕН:АГЕНТ 47
Hitman: Agent 47

/САЩ/ 2015 /екшън, криминален, трилър/96 мин./
Режисьор:
Александер Бах
В ролите:
 Рупърт Френд, Хана Уеър, Закари Куинто, Томас Кречман, Юрген Прохнов,  и др.

 


Елитен убиец, който е резултат на генно инженерство, подчинено на концепцията за създаване на перфектната машина за убиване е известен само с последните две цифри от баркода, татуиран на врата му. Той е кулминацията на десетилетия опити и изследвания на 46 клонинги агенти и притежава безпрецедентна сила, издържливост, скорост и интелигентност. Последната му цел е мега корпорация, която планира да разкрие тайната на агент 47 за да създаде армия от убийци, чиито способности  превъзхождат неговите. В комбина с млада жена, чиято тайна ще му помогне да се изправи срещу могъщите си врагове, Агент 47 се впуска в епична битка.

Филмът развива образа на "Агент 47" от поредицата видеоигри "Hitman" ("Наемен убиец") след 2000 г. на датската компания IO Interactive.
Римейк на филма "Hitman" (2007).
За главната роля е привлечен Пол Уокър ("Бърди и яростни"), който обаче загина в катастрофа през ноември 2013 г.

 

 

Рупърт Френд

 

Рупърт Френд и Хана Уеър

 

18, 20, 22 ч.

Виж трейлър

 

 

ВАКАНЦИЯ
Vacation
/САЩ/ 2015 /комедия, приключенски/99 мин./
Режисьор:
Джон Френсис Дейли, Джонатан Голдстийн
В ролите:
 Ед Хелмс, Кристина Апългейт, Крис Хемсуърт, Лесли Ман, Бевърли Д'Анджело, Норман Рийдъс, Чеви Чейс, Скайлър Джизондо, Стийл Стебинс и др.

 


Продължение на едноименния филм от 1983 г.
Ръсти (Ед Хелмс) - следващо поколение Гризуолд - поема със семейството си на автомобилно пътешествие до най-готиния тематичен парк в Америка - "Walley World". Целта му е да сплоти семейството, да освежи нещата с жена си и да се сближи с двамата си сина.
Ръсти копира своя собствена ваканция от детството си. Но нещата не тръгват така, както е планирал...

 

 

Кристина Апългейт и Ед Хелмс

 

Ед Хелмс и Крис Хемсуърт

 

17, 21.15 ч.

Виж трейлър

 

 

МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА: ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ
Mission: Impossible - Rogue Nation
/САЩ/ 2015 /екшън, приключенски, трилър/131 мин./
Режисьор:
Кристофър МакКуори
В ролите:
 Том Круз, Джереми Ренър, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Алек Болдуин, Шон Харис  и др.

 


В МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА: ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ Том Круз се изправя пред най-невъзможната си задача досега. От една страна агент Хънт и екипът му трябва да се справят с една от най-опасните организации – Синдикатът, огледална на Агенцията за невъзможни мисии престъпна организация, усъвършенствана до висотата на Итън и хората му. От друга страна американското правителство е твърдо решено да закрие АНМ.

Верен на стила си, Том Круз отново изпълнява сам каскадите във филма, които включват излитащ военен самолет, тунел с близо 270 кубика вода под налягане и, разбира се, високоскоростни коли и мотори. В лентата ще видим отново Джереми Ренър и Саймън Пег, а красивото ново попълнение е Ребека Фъргюсън. С ключова роля се присъединява и невероятният Алек Болдуин.

 

 

 

Том Круз

 

Ребека Фъргюсън и Том Круз

 

19 ч.

Виж трейлър

 

 

BARBIE В РОКЕНДРОЛ ПРИНЦЕСА
Barbie Rock´n Royals
/САЩ/ 2015 /анимация, детски, комедия, музикален /84 мин./
Режисьор:
Карън Лойд
В ролите:
 Озвучен на български език. Ролята на Барби е озвучена от певицата Йоана Драгнева

 

Пригответе се за рок! В този весел мюзикъл Барби е Принцеса Кортни - една модерна принцеса, чийто свят се преобръща с главата надолу, след като се разменя с Ерика - известна рок-звезда.
Две различни вселени се сблъскват, когато объркването изпраща Принцеса Кортни в кемп "поп", а Ерика - в кемпа за кралски особи... Докато организаторите на двата лагера се мъчат да оправят нещата, двете момичета започват да се приспособяват към различната обстановка и да се забавляват с новите си, неочаквани приятели.
Когато разбират, че и двата лагера са пред затваряне, на момичетата се налага да разкрият своите различия, да намерят истинския си глас и да излязат заедно с една страхотна песен - която показва, че всичко е възможно, когато не се боите от големите мечти.

 

 

15 ч.;

събота и неделя и от 11 ч.

Виж трейлър

 

 

МИНЬОНИТЕ 3D
Minions

/САЩ/ 2015 /анимация, комедия, семеен/104 мин./
Режисьор:
К
айл Балда, Пиер Кофин

 

Малките жълти откачалки, които завладяха сърцата на зрителите в „Аз, проклетникът“ (2010) и „Аз, проклетникът 2“ (2013) се завръщат на големия екран със солов проект, който представя предисторията на тези две части. Действието в "Миньоните" се развива 42 г. преди Гру!

Миньоните са жълти оръженосци, приличащи на генетично преправени пуканки, но съществували от началото на времето - те са се развили от отделни жълти клетки до същества, които имат само една цел: да служат на най-амбициозните злодеи. Но благодарение на тромавия си маниер и въпреки добрите си намерения, те успяват да убият всекиго от тях – от динозавъра Рекс през Дракула и до Наполеон.

След като господарите им са унищожени, те решават да се изолират от света и да започнат нов живот в Антарктика. Липсата на господар обаче ги вкарва в депресия поради липсата на цел... В моментите на най-голямо отчаяние, три миньона поемат нещата в свои ръце и тръгват на мисия за намиране на зъл господар. Това са най-храбрият миньон Кевин (озвучен в оригинал от режисьора Пиер Кофен) и двама доброволци - Стюарт и Боб.

След пътешествие от Антарктика тримата се озовават в Ню Йорк, някъде през 1968 г. - но дали ще намерят най-ужасния господар там, в "Голямата Ябълка", или са обречени на гибел от мъка?
В Лондон те се озовават на конференция на злодеите, където обаче трябва да се състезават за правото да бъдат оръженосци на Скарлет Овъркил (озвучена в оригинал от Сандра Бълок) - стилна и напориста злодейка, която е решена да господства над света и и да стане първият женски суперзлодей! За това й помага нейният съпруг и изобретател - Хърб.

Една организация иска да възспре Скарлет - тя наема Гру от "Аз, проклетникът" и тогава всички ще да запретнат ръкави, за да спасят света от самоунищожение.

 

 

 

14, 16  ч.;

събота и неделя и от 12 ч.

 

Виж трейлър

ОТВЪТРЕ НАВЪН 3D
Inside Out

/САЩ/ 2015 /анимация, комедия, драма/94 мин./
Режисьор:
Пийт Доктър, Роналдо Дел Кармен
В ролите:
 Озвучен на български от: Мария Илиева, Стефан Младенов, Петър Върбанов, Десислава Чардаклиева, Антоанета Бойчева, Петър Калчев, Вяра Коларова, Анатолий Божинов, Ая Сапунова, Георги Иванов, Димитър Живков, Екатерина Минкова, Здрава Каменова

 

Носителят на "Оскар" за режисура Пийт Доктър (“В небето”, 2009 и “Таласъми ООД”, 2001) води зрителите на уникални места, плод на богатата му фантазия: от изпълнено с приключения летене с балон - до метрополис, пълен с чудовища. Във филма на "Дисни" и "Пиксар", той ни отвежда на най-невероятното от всички места – вътре в съзнанието.

Действието на лентата се развива в съзнанието на 11-годишната Райли (озвучена от Антоанета Бойчева), а историята се фокусира върху преживяванията на нейните емоции - Радост (Мария Илиева), Страх (Петър Калчев), Бяс Лют (Петър Върбанов), Отврат (Десислава Чардаклиева) и Тъга (Вяра Коларова).
Израстването често е трънлив път и в това отношение Райли не е изключение. Тя е изтръгната от живота си в Средния запад, когато баща й приема нова работа в Сан Франциско. Като всички нас, Райли е водена от чувствата си – Радост, Страх, Бяс Лют, Отврат и Тъга. Чувствата живеят в Главокомандването – контролния център в съзнанието на Райли, откъдето те й дават съвети в ежедневието. Тяхната основна задача е да контролират по възможно най-добрия начин поведението на Райли и отношенията й с останалите хора.
Докато Райли и чувствата й се борят да се приспособят към новия живот в Сан Франциско, в Главокомандването настава смут. Макар че Радост (главната и най-важна емоция на Райли) се опитва да запази нещата позитивни и прави всичко възможно да въдвори ред, чувствата влизат в конфликт как най-добре да се ориентират в новия град, дом и училище. Раздорът между останалите емоции става голям и това застрашава успешното развитие на младото момиче.
Песента в българския дублаж изпълнява Момчил Степанов.

 

 

 

 

13  ч.

 

Виж трейлър

 

КИНО ECCOPLEXX
Пловдив, бул. "Шести септември" № 128, За резервации тел.: 032/ 644-004, 032/ 644-114

Цени на билети:

2D ПРОЖЕКЦИИ: понеделник, вторник, сряда, петък, събота и неделя - редовен билет - 7 лв.;
намален билет
- 6 лв./важи за деца до 18 год., студенти, пенсионери и хора с увреждания/
четвъртък - всички билети за 2D прожекции на цена от 6 лв.

3D ПРОЖЕКЦИИ: понеделник, сряда, четвъртък, петък, събота и неделя: редовен билет - 9 лв.;
намален билет - 7 лв.
/важи за деца до 18 год., студенти, пенсионери и хора с увреждания/
вторник - всички билети за 3D прожекции на цена от 7 лв.

D-BOX - 14 лв. /Поради ограничения брой на D-BOX седалките в Зала 1 и Зала 3 билетите за D-BOX се закупуват само на място от касата на киното/

ПРЕДПРЕМИЕРНИ ПРОЖЕКЦИИ - 10 лв.

ХИТМЕН:АГЕНТ 47
Hitman: Agent 47
/САЩ/ 2015 /екшън, криминален, трилър/96 мин./
Режисьор:
Александер Бах
В ролите:
 Рупърт Френд, Хана Уеър, Закари Куинто, Томас Кречман, Юрген Прохнов,  и др.

 


Елитен убиец, който е резултат на генно инженерство, подчинено на концепцията за създаване на перфектната машина за убиване е известен само с последните две цифри от баркода, татуиран на врата му. Той е кулминацията на десетилетия опити и изследвания на 46 клонинги агенти и притежава безпрецедентна сила, издържливост, скорост и интелигентност. Последната му цел е мега корпорация, която планира да разкрие тайната на агент 47 за да създаде армия от убийци, чиито способности  превъзхождат неговите. В комбина с млада жена, чиято тайна ще му помогне да се изправи срещу могъщите си врагове, Агент 47 се впуска в епична битка.

Филмът развива образа на "Агент 47" от поредицата видеоигри "Hitman" ("Наемен убиец") след 2000 г. на датската компания IO Interactive.
Римейк на филма "Hitman" (2007).
За главната роля е привлечен Пол Уокър ("Бърди и яростни"), който обаче загина в катастрофа през ноември 2013 г.

 

 

 

Рупърт Френд

 

Рупърт Френд и Хана Уеър

 

14, 16, 18, 20, 22 ч.

Виж трейлър

 

 

ВАКАНЦИЯ
Vacation
/САЩ/ 2015 /комедия, приключенски/99 мин./
Режисьор:
Джон Френсис Дейли, Джонатан Голдстийн
В ролите:
 Ед Хелмс, Кристина Апългейт, Крис Хемсуърт, Лесли Ман, Бевърли Д'Анджело, Норман Рийдъс, Чеви Чейс, Скайлър Джизондо, Стийл Стебинс и др.

 


Продължение на едноименния филм от 1983 г.
Ръсти (Ед Хелмс) - следващо поколение Гризуолд - поема със семейството си на автомобилно пътешествие до най-готиния тематичен парк в Америка - "Walley World". Целта му е да сплоти семейството, да освежи нещата с жена си и да се сближи с двамата си сина.
Ръсти копира своя собствена ваканция от детството си. Но нещата не тръгват така, както е планирал...

 

 

 

 Ед Хелмс и Кристина Апългейт

 

Чеви Чейс и Бевърли Д'Анджело

 

15,  17, 19, 21 ч.

Виж трейлър

 

 

МЪЖЪТ ОТ U.N.C.L.E.
The Man from U.N.C.L.E.
/САЩ/ 2015 /екшън, приключенски, комедия/116 мин./
Режисьор:
Гай Ричи
В ролите:
 Хенри Кавил, Арми Хамър, Хю Грант, Алисия Викандер, Елизабет Дебики, Лука Калвани, Джаред Харис и др.

 


По едноименния телевизионен сериал (1964 - 1968 г.), разработен от Сам Ролф при съдействието на Иън Флеминг.
Наполеон Соло (Хенри Кавил) е най-ефикасният агент на ЦРУ, а грузинецът Иля Курякин (Арми Хамър) е най-младият и най-добрият агент на КГБ. Америка трябва да се съюзи с Русия и ще се лее кръв - с интриги, конспирации, много екшън и хумор.
В сюжета, поставен в началото на 1960-те години, агентът на ЦРУ и агентът на КГБ участват в съвместна мисия срещу тайнствена криминална организация, която разпространява ядрени оръжия и технологии. Единствената им следа е дъщерята на изчезнал германски учен, чрез когото биха могли да се инфилтрират в организацията и да предотвратят глобална катастрофа.
U.N.C.L.E. е акроним на организацията "United Network Command for Law and Enforcement".

 

 

 

Хенри Кавил и Арми Хамър

 

Хенри Кавил

 

16.30, 20.30, 22.30 ч.

Виж трейлър

 

 

МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА: ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ 2D  D-BOX
Mission: Impossible - Rogue Nation
 
/САЩ/ 2015 /екшън, приключенски, трилър/131 мин./
Режисьор:
Кристофър МакКуори
В ролите:
 Том Круз, Джереми Ренър, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Алек Болдуин, Шон Харис  и др.

 


В МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА: ПРЕСТЪПНА НАЦИЯ Том Круз се изправя пред най-невъзможната си задача досега. От една страна агент Хънт и екипът му трябва да се справят с една от най-опасните организации – Синдикатът, огледална на Агенцията за невъзможни мисии престъпна организация, усъвършенствана до висотата на Итън и хората му. От друга страна американското правителство е твърдо решено да закрие АНМ.

Верен на стила си, Том Круз отново изпълнява сам каскадите във филма, които включват излитащ военен самолет, тунел с близо 270 кубика вода под налягане и, разбира се, високоскоростни коли и мотори. В лентата ще видим отново Джереми Ренър и Саймън Пег, а красивото ново попълнение е Ребека Фъргюсън. С ключова роля се присъединява и невероятният Алек Болдуин.

 

 

 

Том Круз

 

Ребека Фъргюсън и Том Круз

 

15.30, 19.30, 22 ч.

Виж трейлър

 

 

ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА
Fantastic Four
/САЩ/ 2015 /екшън, приключенски, фантастика/100 мин./
Режисьор:
Джош Транк
В ролите:
 Майлс Телър, Майкъл Б. Джордан, Кейт Мара, Джейми Бел, Тоби Кебъл, Тим Блейк Нелсън, Оуен Джъдж и др.

 

Четири млади учени развиват свръхчовешки възможности при объркал се телепортиращ експеримент. Сега те трябва да ги използват, за да спасят света от надигащ се тиранин.

Съвременният преразказ на оригинала на студио Марвъл телепортира 4-мата аутсайдери до алтернативна и опасна вселена, променила физическата им форма по шокиращ начин. Животът им се преобръща, а техните всяващи страх нови способности могат да бъдат използвани, за да се справят с бивш приятел, превърнал се в глобален враг.

 

 

 

 

 

 

18.30 ч.

Виж трейлър

 

 

BARBIE В РОКЕНДРОЛ ПРИНЦЕСА
Barbie Rock´n Royals
/САЩ/ 2015 /анимация, детски, комедия, музикален /84 мин./
Режисьор:
Карън Лойд
В ролите:
 Озвучен на български език. Ролята на Барби е озвучена от певицата Йоана Драгнева

 

Пригответе се за рок! В този весел мюзикъл Барби е Принцеса Кортни - една модерна принцеса, чийто свят се преобръща с главата надолу, след като се разменя с Ерика - известна рок-звезда.
Две различни вселени се сблъскват, когато объркването изпраща Принцеса Кортни в кемп "поп", а Ерика - в кемпа за кралски особи... Докато организаторите на двата лагера се мъчат да оправят нещата, двете момичета започват да се приспособяват към различната обстановка и да се забавляват с новите си, неочаквани приятели.
Когато разбират, че и двата лагера са пред затваряне, на момичетата се налага да разкрият своите различия, да намерят истинския си глас и да излязат заедно с една страхотна песен - която показва, че всичко е възможно, когато не се боите от големите мечти.

 

 

13.30, 15 ч.

Виж трейлър

 

 

МИНЬОНИТЕ 3D   D-BOX
Minions

/САЩ/ 2015 /анимация, комедия, семеен/104 мин./
Режисьор:
К
айл Балда, Пиер Кофин

 

Малките жълти откачалки, които завладяха сърцата на зрителите в „Аз, проклетникът“ (2010) и „Аз, проклетникът 2“ (2013) се завръщат на големия екран със солов проект, който представя предисторията на тези две части. Действието в "Миньоните" се развива 42 г. преди Гру!

Миньоните са жълти оръженосци, приличащи на генетично преправени пуканки, но съществували от началото на времето - те са се развили от отделни жълти клетки до същества, които имат само една цел: да служат на най-амбициозните злодеи. Но благодарение на тромавия си маниер и въпреки добрите си намерения, те успяват да убият всекиго от тях – от динозавъра Рекс през Дракула и до Наполеон.

След като господарите им са унищожени, те решават да се изолират от света и да започнат нов живот в Антарктика. Липсата на господар обаче ги вкарва в депресия поради липсата на цел... В моментите на най-голямо отчаяние, три миньона поемат нещата в свои ръце и тръгват на мисия за намиране на зъл господар. Това са най-храбрият миньон Кевин (озвучен в оригинал от режисьора Пиер Кофен) и двама доброволци - Стюарт и Боб.

След пътешествие от Антарктика тримата се озовават в Ню Йорк, някъде през 1968 г. - но дали ще намерят най-ужасния господар там, в "Голямата Ябълка", или са обречени на гибел от мъка?
В Лондон те се озовават на конференция на злодеите, където обаче трябва да се състезават за правото да бъдат оръженосци на Скарлет Овъркил (озвучена в оригинал от Сандра Бълок) - стилна и напориста злодейка, която е решена да господства над света и и да стане първият женски суперзлодей! За това й помага нейният съпруг и изобретател - Хърб.

Една организация иска да възспре Скарлет - тя наема Гру от "Аз, проклетникът" и тогава всички ще да запретнат ръкави, за да спасят света от самоунищожение.

 

 

 

14, 18 ч.;

събота и неделя и от 12 ч.

 

Виж трейлър

ОТВЪТРЕ НАВЪН 3D
Inside Out

/САЩ/ 2015 /анимация, комедия, драма/94 мин./
Режисьор:
Пийт Доктър, Роналдо Дел Кармен
В ролите:
 Озвучен на български от: Мария Илиева, Стефан Младенов, Петър Върбанов, Десислава Чардаклиева, Антоанета Бойчева, Петър Калчев, Вяра Коларова, Анатолий Божинов, Ая Сапунова, Георги Иванов, Димитър Живков, Екатерина Минкова, Здрава Каменова

 

Носителят на "Оскар" за режисура Пийт Доктър (“В небето”, 2009 и “Таласъми ООД”, 2001) води зрителите на уникални места, плод на богатата му фантазия: от изпълнено с приключения летене с балон - до метрополис, пълен с чудовища. Във филма на "Дисни" и "Пиксар", той ни отвежда на най-невероятното от всички места – вътре в съзнанието.

Действието на лентата се развива в съзнанието на 11-годишната Райли (озвучена от Антоанета Бойчева), а историята се фокусира върху преживяванията на нейните емоции - Радост (Мария Илиева), Страх (Петър Калчев), Бяс Лют (Петър Върбанов), Отврат (Десислава Чардаклиева) и Тъга (Вяра Коларова).
Израстването често е трънлив път и в това отношение Райли не е изключение. Тя е изтръгната от живота си в Средния запад, когато баща й приема нова работа в Сан Франциско. Като всички нас, Райли е водена от чувствата си – Радост, Страх, Бяс Лют, Отврат и Тъга. Чувствата живеят в Главокомандването – контролния център в съзнанието на Райли, откъдето те й дават съвети в ежедневието. Тяхната основна задача е да контролират по възможно най-добрия начин поведението на Райли и отношенията й с останалите хора.
Докато Райли и чувствата й се борят да се приспособят към новия живот в Сан Франциско, в Главокомандването настава смут. Макар че Радост (главната и най-важна емоция на Райли) се опитва да запази нещата позитивни и прави всичко възможно да въдвори ред, чувствата влизат в конфликт как най-добре да се ориентират в новия град, дом и училище. Раздорът между останалите емоции става голям и това застрашава успешното развитие на младото момиче.
Песента в българския дублаж изпълнява Момчил Степанов.

 

 

 

 

 13 ч.

Виж трейлър

ГНЕЗДОТО НА ДРАКОНА 3D
Dragon Nest: Warriors' Dawn

/Китай/ 2014 /анимация, приключенски, семеен/88 мин./

Режисьор: Юфън Сон
В ролите: дублиран на български

 

В магическото царство Алтера има недоверие между хората и елфите. Но когато зверовете от Мрачните планини ги нападат, това е знак за пробуждането на Черния дракон, който заплашва да унищожи цялото царство.
Група от най-храбрите воини ще тръгне на тайна мисия, за да върне могъщия скъпоценен камък, който ще ги спаси. За да успеят, те трябва да спечелят битката с най-страшния си враг – Черния дракон...

 

събота и неделя от 11.30 ч.

ДЕТСКИ УИКЕНД - 3 ЛВ.

 

Виж трейлър

МАЙМУНДЖИЛЪЦИ 3D
Pourquoi jґai pas mangй mon pиre / Why I Did (Not) Eat My Father

/Франция, Италия, Китай, Белгия/ 2015 /анимация/95 мин./
Режисьор:
Жамел Дебуз
В ролите:
 Озвучен на български от: Росен Русев, Петър Калчев, Надежда Панайотова, Недко Гигов, Антъни Пенев, Георги Мавров, Светлана Смолева, Анатолий Божинов, Атанас Сребрев, Стефан Младенов, Николина Петрова, Михаела Тюлева, Цветослава Симеонова, Мими Йорданова

 

По романа "The Evolution Man" (1960 г.) на английския писател и печатар Рой Люис.
Преди два милиона години в един следобед, младият маймун Едуар (озвучен в оригинал от Жамел Дебуз) пада от дървото и чупи единия си преден крак. Едуар е по-големият син на краля на симианите; родил се е прекалено слаб и е отхвърлен от племето. Той израства далеч, в компанията на своя приятел Ян, и тъй като е невероятно изобретателен, открива огъня, лова и любовта. Те ще му помогнат да поведе маймунките към по-добър живот.
За да оцелее, Едуар се изправя и открива, че ходенето на два крака е лесно. Но е сам, заобиколен от опасностите на саваната - и среща трудности да убеди останалите от стадото да се присъединят към него.
Едуар удвоява своята изобретателност и прави много нови открития.
Едуар за себе си: "Аз съм син на крал, но в действително си мислех, че никога не съм имал родители. Освен Ян, разбира се. Той ме е осиновил, когато съм бил малко, малко бебе. Може и да не съм много силен, но съм много, много умен. И така, елате, ще ви разкажа истината за праисторическите времена".
Сред героите са още Люси, любимата на Едуар (красива, с нежни черти, но опитен ловец и воин); Владимир - нечестен и подлизурко, съветник на крал Симеон; Ваня - по-малкият брат на Едуар, избран за бъдещ крал; Вещицата, Заюзавърът, Костенуркощраусът, Челюстите, Жирафорогът, птицата Киф-киф, мамути и много други.

 

 

 

събота и неделя от 11 ч.

ДЕТСКИ УИКЕНД - 3 ЛВ.

 

Виж трейлър

 

Copyright © 2015 Nextel Co