18 юли  - 24 юли 2014

 КИНО ФЕЙСИС
Пловдив, ж.к. Тракия, бул. "Съединение" № 21;  тел. 032/ 683-310

цена на билет: 3D - 5 лв. и 6 лв.; Digital - 4 лв. и 5 лв.

 

ЗОРАТА НА ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ 3D
Dawn of the Planet of the Apes

/САЩ/ 2014 /екшън, драма, фантастика/130 мин./

Режисьор:Мат Рийвс
В ролите: Гари Олдман, Кери Ръсел, Анди Съркис, Джейсън Кларк, Тоби Кебел, Коуди Смит-МакФий, Кърк Асеведо, Ник Търстън, Тери Нотъри, Джуди Гриър и др.

В ЗОРАТА НА ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ зараждащата се нация от генетично еволюирали маймуни, предвождани от шимпанзето Цезар, са застрашени от група хора, които са оцелели от върлуващия преди десетилетие унищожителен вирус. Двете страни сключват крехък мир, но скоро са доведени до ръба на война, чийто изход ще определи кой ще бъде доминиращия вид на Земята.

 

 

15.15, 19.15 ч.

 

 

 

СЕКС ЗАПИС
Sex Tape

/САЩ/ 2014 /комедия/94 мин./

Режисьор: Джейк Касдан
В ролите: Камерън Диас, Джейсън Сийгъл, Роб Кордри, Ели Кемпър, Роб Лоу, Харисън Холзър и др.

Джейсън Сийгъл и Камерън Диас се превъплъщават в главните роли на Джей и Ани – обикновени съпруг и съпруга, които след десетгодишно партньорство и две деца искат да подсилят любовната искра помежду си. Твърдо решени да експериментират за благото на връзката си двамата записват тричасов видеоклип, в който демонстрират всички сексуални позиции и трикове от популярния речник “Удоволствието от секса”.

Всичко протича без проблеми до момента, в който Джей и Ани с ужас откриват, че интимното им видео е било откраднато. Това слага и началото на трескаво търсене на записа, което достига своята кулминация в една обикновена вечер. Вечер, която Джей и Ани никога няма да забравят.

 

 

 

Джейсън Сийгъл и Камерън Диас

20.15, 22 ч.

 

 

 

 

ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ 3D
Transformers: Age of Extinction

/САЩ/ 2014 /екшън, фантастика, приключенски/164 мин./

Режисьор: Майкъл Бей
В ролите: Марк Уолбърг, Никола Пелц, Ти Джей Милър, Стенли Тучи, София Майлс, Келси Грамър, Джон Гудман, Кен Ватанабе, Джак Рейнър, Питър Калън и др.

 

Действието на мащабната лента се развива една година след събитията в третия филм от поредицата, а в основен катализатор на действието ще се превърнат действията на група бизнесмени и учени, които се опитват да разкрият тайните на роботите-трансформъри с надеждата, че по този начин ще ускорят развитието на земните компютърни технологии.

Марк Уолбърг се превъплъщава в ролята на начинаещ изобретател, който заедно с дъщеря си и нейния приятел неволно попадат в центъра на бурните събития.

 

 

Виж трейлър

21.30 ч.

 

 

 

САМОЛЕТИ: СПАСИТЕЛЕН ОТРЯД 3D
Planes: Fire and Rescue

/САЩ/ 2014 /анимация/84 мин./

Режисьор: Робъртс Ганауей
В ролите: Озвучен на български

„Самолети: Спасителен отряд“ е ново анимационно приключение за вторите шансове в живота, с участието на динамичен отряд от пожарогасителни самолети, отдадени на мисията да опазят историческия и природен парк „Връх Пистън“ от бошуващите горски пожари.
Когато световноизвестният въздушен състезател Дъсти разбира, че двигателят му е повреден и може никога повече да не се състезава, той решава да „превключи на друга скорост“ и да се впусне в света на въздушното гасене на пожари.
Дъсти обединява сили с хеликоптера и ветеран огнеборец Блейд Рейнджър и неговия смел екип, в който влизат енергична Враби - опитен самолет амфибия, мощния транспортен хеликоптер Вихролет, бившия военнотранспортен самолет Каби и смелия, оживен екип от високопроходими автомобили, познати като Парашутистите огнеборци. Заедно, безстрашнната група ще се изправи срещу мощен горски пожар, а Дъсти ще научи какво е необходимо, за да се превърнеш в истински герой.

 

 

 

14.30, 16.30, 18.30 ч.;

събота и неделя и от 12.30 ч.

 

 

КАК ДА СИ ДРЕСИРАШ ДРАКОН 2 3D
How to Train Your Dragon 2

/САЩ/ 2014 /анимация/102 мин./

Режисьор: Дийн ДеБлоа
В ролите: Озвучен на български от:  Георги Спасов, Надежда Панайотова, Петър Бонев, Татяна Етимова, Иван Велчев, Мариан Маринов, Димитър Живков, Георги Тодоров, Симона Нанова, Иван Петков

Вълнуващата втора част от трилогията ни връща в чудния свят на Хълцук и Беззъб - 5 години, след като двамата успешно сприятелиха драконите и викингите на острова Бърк.

Докато Астрид, Сополак и останалите приятели се състезават в надпреварвания с дракони (новия най-любим спорт на острова), двамата неразделни другари се реят из небесата, откриват непознати земи и изучават нови светове. По време на едно от приключенията си те откриват тайна ледена пещера, приют на стотици нови диви дракони и на тайнствения Ездач - и тогава дуото застава в центъра на епична борба за мир.

Хълцук и Беззъб сега трябва да застанат рамо до рамо и да се борят за това, в което вярват, но в същото време и да признаят, че само заедно могат да променят бъдещето на хората и драконите.

 

13.30, 17.30 ч.;

събота и неделя и от 11.30 ч.

 

 

 

 

 

 

ФЛАМИНГО
Пловдив, бул. "Шести септември" № 128, За резервации тел.: 032/ 644-004, 032/ 644-114

 

Програмата не е обявена

 

 

Copyright © 2014 Nextel Co