29 август  - 4 септември 2014

 КИНО ФЕЙСИС
Пловдив, ж.к. Тракия, бул. "Съединение" № 21;  тел. 032/ 683-310

цена на билет: 3D - 5 лв. и 6 лв.; Digital - 4 лв. и 5 лв.

 

ГРАД НА ГРЕХА: ЖЕНА, ЗА КОЯТО ДА УБИЕШ 3D
Sin City: A Dame to Kill For

/САЩ/ 2014 /екшън, криминален, драма, трилър/102 мин./

Режисьор: Франк Милър, Робърт Родригес
В ролите: Мики Рурк, Джесика Алба, Джош Бролин, Джоузеф Гордън-Левит, Росарио Доусън, Брус Уилис, Ева Грийн, Пауърс Буут, Денис Хейсбърт, Рей Лиота  и др.

Франк Милър и Робърт Родригес отново вдъхват живот на графичните романи „Син Сити”, този път на 3D с филма „Син сити 2: Жена, за която да убиеш”.
В един град, в който правосъдието трудно надделява и отчаяните искат възмездие, безмилостните убийци се оказват преследвани по петите от защитници на реда и правдата.
Филмът започва с любимия на феновете „Още една съботна вечер”, в момента, в който Марв (Мики Рурк) се озовава в центъра на истинска касапница, в опит да си спомни предходните събития.
„Дълга лоша нощ” разказва за Джони, нахакан млад комарджия (Джоузеф Гордън Левит), който опитва късмета си с най-големия злодей в Син Сити – Сенатор Рорк (Пауърс Бут).
В центъра на спечелилия овации „Жена, за която да убиеш” е Дуайт МакКарти (Джош Бролин), който се изпрaвя за финален сблъсък с жената на мечтите и кошмарите му, Ейва Лорд (Ева Грийн).
„Последният танц на Нанси” проследява Нанси Калахан (Джесика Алба) след самоотверженото самоубийство на Джон Хартиган (Брус Уилис). Обзета от мъка и ярост, тя няма да се спре пред нищо докато не получи възмездие.

 

 

 

Джесика Алба и Мики Рурк

Джесика Алба

18, 22 ч.

 

Виж трейлър

 

 

КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА 3D
Teenage Mutant Ninja Turtles

/САЩ/ 2014 /екшън, приключенски, комедия, фантастика/

Режисьор: Джонатан Лийбесман
В ролите: Мегън Фокс, Алън Ричсън, Уил Арнет, Ноел Фишър, Джони Ноксвил, Уилиъм Фич
нър, Джереми Хауърд, Пийт Плозек, Упи Голдбърг, Тони Шалуб и др.

"Костенурките нинджа" продуциран от режисьора на поредицата "Трансформърс"   Майкъл Бей се води от познатата съвременна история за легендарните градски нинджи, любимци на няколко поколения. Ню Йорк има нужда от герои. Градът тъне в мрак, откакто Шрьодер (Уилям Фикнър) и предвожданите от него нинджи от клана Фут са затегнали желязната си хватка около всички - от полицията до политиците.

Бъдещето изглежда също толкова мрачно, докато четирима прокудени братя, излезнали от градските канали, не откриват съдбата си като Костенурките нинджа. Те ще трябва да се съюзят с безстрашната репортерка Ейприл О‘Нийл (Мегън Фокс) и нейния оператор майтапчия Върнан Фенуик (Уил Арнет), за да спасят града и разгадаят коварните планове на Шрьодер.

 

 

Мегън Фокс

14, 16, 20 ч.

 

Виж трейлър

 

 

НЕКА СМЕ ЧЕНГЕТА
Let´s Be Cops

/САЩ/ 2014 /екшън, трилър/89 мин./

Режисьор: Люк Грийнфийлд
В ролите: Джейк Джонсън, Деймън Уайънс Джуниър, Роб Ригъл, Нина Добрев, Джеймс Д
'Арси, Анди Гарсия и др.

Това е страхотният филм за ченгета-партньори с едно изключение: те не са ченгета...

Когато двама приятели се преобличат като офицери за костюмено парти, те се превръщат в сензация за своите съседи. Но когато новоизлюпените "герои" се сблъскват с реална мрежа от гангстери и мръсни детективи, налага им се да използват фалшивите си значки.

 

 

Джейк Джонсън и Деймън Уайънс Джуниър

21.15 ч.

 

 

НА ЕДИН ЧЕРПАК РАЗСТОЯНИЕ
The Hundred-Foot Journey

/Индия, ОАЕ, САЩ/ 2014 /романтичен, драма/116 мин./

Режисьор: Ласе Халстрьом
В ролите: Хелън Мирън, Ом Пури, Маниш Дайал, Шарлот Льо Бон, Амит Шах, Мишел Блан и др.

Хасан Кадам (Маниш Даял) е млад готвач с невероятен вроден гастрономически талант. Прокудено от родната си Индия, семейството му, водено от Папа (Ом Пури), се установява в Сан-Антонин-Нобъл-Вал - едновременно живописно и изискано селце в Южна Франция, в което родът Кадам открива идеалното място да се засели и да отвори индийския си ресторант "Мезон Мумбай".
Всичко изглежда прекрасно, докато не се намесва студената и злобна собственичка на прочутия класически френски ресторант "Le Saule Pleureur", мадам Малори (носителката на "Оскар" Хелън Мирън).
Враждебността й по отношение на новия индийски ресторант, разположен едва на 30-тина метра от нейния, ескалира в люта битка между двете заведения, докато страстта на Хасан към френската висша кухня - и към чаровната помощник-готвач на мадам Малори, Маргьорит (Шарлот ле Бон) - не се съчетава с необикновения му талант на готвач.
В този миг сякаш магия прокарва мост между двете култури и пропива Сан-Антонин с неподозиран колорит, какъвто дори мадам Малори не е в състояние да пренебрегне. В крайна сметка, тя признава кулинарната дарба на съперника си и взима Хасан под крилото си.
Филмът изобилства от вкусове и аромати, бушуващи страсти, житейски битки и победи, вплетени в образа на сблъсъка на два свята, обединени от пътя на един млад мъж в търсене на домашния уют.

 

Хелън Мирън

 

Маниш Дайал и Шарлот Льо Бон

17.15 ч.

 

 

ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА 3D
Guardians of the Galaxy

/САЩ/ 2014 /екшън, приключенски, фантастика/121 мин./

Режисьор: Джеймс Гън
В ролите: Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Брадли Купър, Джимон Хунсу, Глен Клоуз, Бенисио Дел Торо, Дейв Баутиста, Лий Пейс, Майкъл Рукър,  и др.

„Пазители на галактиката“ е филм, зареден с много екшън и епични космически приключения, които разширяват Вселената на Marvel. Дръзкият авантюрист Питър Куил известен в галактиката като „Star-Lord” се оказва обект на безпощадно преследване от ловци на глави, след като е откраднал мистична сфера, силно желана от Ронан - могъщ злодей с амбиции, заплашващи цялата Вселена. За да избяга от неуморимо преследващия го Ронан, Куил неохотно сключва примирие с група от четирима неудачници – Рокет, миеща мечка, запалена по оръжията; Грут, подобен на дърво хуманоид; смъртоносната и загадъчна Гамора и жадуващия за отмъщение Дракс Унищожителя.
Когато Куил открива истинската мощ на сферата и заплахата, която тя представлява за цялата Вселена, ще трябва да положи всички усилия да мобилизира сбирщината от свои съперници за последен, безрасъден отпор, от който зависи балансът в Галактиката.

 

 

 

Джимон Хунсу

Зоуи Салдана и Крис Прат

15 ч.

 

Виж трейлър

 

 

ЛЮСИ
Lucy

/САЩ/ 2014 /екшън, фантастика/90 мин./

Режисьор: Люк Бесон
В ролите: Скарлет Йохансон, Морган Фриймън, Мин-сик Чой и др.

Скарлет Йохансон се превъплъщава в образа на млада жена, която живее във футуристичния азиатски град Тайпей. След като става жертва на отвличане, Люси се събужда с няколко плика наркотици, зашити във вътрешността на стомаха.
Случайното протичане в тялото на единия пакет отключва неподозиран капацитет на нейния мозък и я оборудва със сила, бързина, познания и възможности - отвъд тези, които хората познават...
Надарена със свръхпотенциал, Люси се заема със задачата да отмъсти на хората, поставили я в тази ситуация. С помощта на професор Норман (Морган Фрийман), специализиран в изследванията в областта на човешкия мозък, тя започва преследване, което ще разкрие тайни свръх границите на човешкото познание.
В разгара на мисията, Люси откриви нови хоризонти на човешките възможности - те й позволяват да научи китайски за час, да контролира времето и пространството и да управлява тялото си по невиждан начин. Изтеклият в тялото й наркотик отключва достъпа до много повече от онези 10 процента мозъчен потенциал, които обикновените хора използват. Така тя има възможност да разкрие тайни „отвъд границите на нашата Вселена“.
Тази й дарба обаче поставя на масата един много важен въпрос: готово ли е човечеството за това?

 

 

 

Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон

19.30 ч.

 

Виж трейлър

 

 

САМОЛЕТИ: СПАСИТЕЛЕН ОТРЯД 3D
Planes: Fire and Rescue

/САЩ/ 2014 /анимация/84 мин./

Режисьор: Робъртс Ганауей
В ролите: Озвучен на български

„Самолети: Спасителен отряд“ е ново анимационно приключение за вторите шансове в живота, с участието на динамичен отряд от пожарогасителни самолети, отдадени на мисията да опазят историческия и природен парк „Връх Пистън“ от бошуващите горски пожари.
Когато световноизвестният въздушен състезател Дъсти разбира, че двигателят му е повреден и може никога повече да не се състезава, той решава да „превключи на друга скорост“ и да се впусне в света на въздушното гасене на пожари.
Дъсти обединява сили с хеликоптера и ветеран огнеборец Блейд Рейнджър и неговия смел екип, в който влизат енергична Враби - опитен самолет амфибия, мощния транспортен хеликоптер Вихролет, бившия военнотранспортен самолет Каби и смелия, оживен екип от високопроходими автомобили, познати като Парашутистите огнеборци. Заедно, безстрашнната група ще се изправи срещу мощен горски пожар, а Дъсти ще научи какво е необходимо, за да се превърнеш в истински герой.

 

 

 

събота и неделя  от 12 ч.

 

 

КАК ДА СИ ДРЕСИРАШ ДРАКОН 2 3D
How to Train Your Dragon 2

/САЩ/ 2014 /анимация/102 мин./

Режисьор: Дийн ДеБлоа
В ролите: Озвучен на български от:  Георги Спасов, Надежда Панайотова, Петър Бонев, Татяна Етимова, Иван Велчев, Мариан Маринов, Димитър Живков, Георги Тодоров, Симона Нанова, Иван Петков

Вълнуващата втора част от трилогията ни връща в чудния свят на Хълцук и Беззъб - 5 години, след като двамата успешно сприятелиха драконите и викингите на острова Бърк.

Докато Астрид, Сополак и останалите приятели се състезават в надпреварвания с дракони (новия най-любим спорт на острова), двамата неразделни другари се реят из небесата, откриват непознати земи и изучават нови светове. По време на едно от приключенията си те откриват тайна ледена пещера, приют на стотици нови диви дракони и на тайнствения Ездач - и тогава дуото застава в центъра на епична борба за мир.

Хълцук и Беззъб сега трябва да застанат рамо до рамо и да се борят за това, в което вярват, но в същото време и да признаят, че само заедно могат да променят бъдещето на хората и драконите.

13 ч.

 

 

ОМАГЬОСАНАТА КЪЩА 3D
The House of Magic

/САЩ/ 2014 /анимация/85 мин./

Режисьор: Джеръми Дегрусон, Бен Стасен
ДУБЛИРАН НА БЪЛГАРСКИ

Гръм е изоставено малко коте, което се лута само и изгубено из града. Една нощ, докато търси подслон от разразилата се буря, той попада в чудатата къща на стар магьосник, населена със смайващи механични същества. Но Гръм скоро ще разбере, че не всичко е такова каквото изглежда на пръв поглед.

 

 

събота и неделя от 11.15 ч.

 

 

 

 

ФЛАМИНГО
Пловдив, бул. "Шести септември" № 128, За резервации тел.: 032/ 644-004, 032/ 644-114

 

Програмата не е обявена

 

 

Copyright © 2014 Nextel Co