ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА 3D
Guardians of the Galaxy

/САЩ/ 2014 /екшън, приключенски, фантастика/121 мин./

Режисьор: Джеймс Гън
В ролите: Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Брадли Купър, Джимон Хунсу, Глен Клоуз, Бенисио Дел Торо, Дейв Баутиста, Лий Пейс, Майкъл Рукър,  и др.

„Пазители на галактиката“ е филм, зареден с много екшън и епични космически приключения, които разширяват Вселената на Marvel. Дръзкият авантюрист Питър Куил известен в галактиката като „Star-Lord” се оказва обект на безпощадно преследване от ловци на глави, след като е откраднал мистична сфера, силно желана от Ронан - могъщ злодей с амбиции, заплашващи цялата Вселена. За да избяга от неуморимо преследващия го Ронан, Куил неохотно сключва примирие с група от четирима неудачници – Рокет, миеща мечка, запалена по оръжията; Грут, подобен на дърво хуманоид; смъртоносната и загадъчна Гамора и жадуващия за отмъщение Дракс Унищожителя.
Когато Куил открива истинската мощ на сферата и заплахата, която тя представлява за цялата Вселена, ще трябва да положи всички усилия да мобилизира сбирщината от свои съперници за последен, безрасъден отпор, от който зависи балансът в Галактиката.

 

Зоуи Салдана и Крис Прат

Вин Дизел

 

Copyright © 2014 Nextel Co