КРЪВ И ПОТ
Pain & Gain

САЩ/2013/екшън, комедия/
Режисьор: Майкъл Бей

В ролите: Дуейн Скалата Джонсън, Марк Уолбърг, ЕД Харис, Роб Кордри, Антъни Маки, Бар Пали  и др.
„Кръв и пот“ е създаден по действителните събития, случили се с група фитнес инструктори, работили като лични треньори в слънчевия Маями през 90-те. Тяхната история предизвиква голям обществен скандал, след който получават името „Бандата от Sun Gym”. Преследвайки американската мечта, управителят на фитнеса Даниел Луго (Марк Уолбърг) убеждава Пол Дойл (Дуейн Джонсън) и Ейдриан Дорбол (Антъни Маки) да се включат в измислена от него схема за отвличания. Тримата успяват да се замесят в криминално начинание, което ужасно много се обърква и праща по петите им половин Маями.
Сред екранните партньори на триото Уолбърг – Джонсън – Маки се открояват още Тони Шалуб (ТВ Сериала „Монк“) в ролята на богаташа и жертва на бодибилдърите Виктор Кершоу и Ед Харис („Красив ум“)

 

 

в ролята на Ед дьо Боа, трето поколение специалист в сферата на личната сигурност и охрана. По покана на Майкъл Бей в продукцията се включва израелският топ модел Бар Пали, която се превъплъщава в ролята на измисления персонаж Сабина Петреску. В екипа са също Ребъл Уилсън („Очаквай неочакваното“), Кен Джонг („Последният ергенски запой“ 2), Роб Кордри и др.

Copyright © 2013 Nextel Co