ЗРИТЕЛНА ИЗМАМА
Now You See Me

САЩ/2013/екшън, приключенски/
Режисьор: Луи Летерие

В ролите: Джеси Айсенбърг, Мелани Лоран, Марк Ръфало, Морган Фрийман, Айла Фишър, Уди Харелсън, Дейв Франко, Майкъл Кейн  и др.
Двамата легендарни холивудски актьори Морган Фрийман и Уди Харелсън се събират за първи път на голям екран в трилъра „Зрителна измама“ на френския режисьор Луи Летерие, добил популярност с продукциите „Транспортър“ 1 и 2 и „Сблъсъкът на титаните“.
Във филма елитен отряд на ФБР се оказва в напрегната игра на „котка и мишка“ с най-добрите илюзионисти в света, познати като „Четиримата конници“. По време на своите представления те извършват серия от дръзки обири на корумпирани бизнес лидери, показвайки откраднатото директно пред публиката и само на крачка от закона.
Няколко екранни партньорства в „Зрителна измама“ са нетърпеливо очаквани от кинофеновете. Съвместната работа на Морган Фрийман, когото ще видим в премиерния тази седмица фантастичен екшън
„Забвение“, и символът на лошите холивудски момчета – Уди Харелсън („Криминале“, „Игрите на глада“), е

 

 

интересна колаборация в колоритните кариери и на двамата актьори. В същото време отново заедно след Zombieland пред камерата застават Харелсън и младият Джеси Айсенбърг („Социалната мрежа“), както и Морган Фрийман и Майкъл Кийтън, след последната им поява заедно в „Черният рицар: Възраждане“.
Впечатляващият актьорски състав се допълва от Марк Ръфало („Отмъстителите“), Айла Фишър (предстоящият „Великият Гетсби“), по-малкият брат на Джеймс Франко („ОЗ: Великият и могъщият“) - Дейв Франко и др.
Copyright © 2013 Nextel Co