ХЕРКУЛЕС 3D
HERCULES

/САЩ/ 2014 /екшън, приключенски/

Режисьор: Брет Ратнър
В ролите: Дуейн Джонсън Скалата, Ирина Шайк, Ребека Фъргюсън, Джон Хърт, Иън МакШейн, Джоузеф Файнс, Руфъс Сюъл, Ингрид Болсо Бердал, Иън Уайт, Барбара Павлин и др.

В ХЕРКУЛЕС Дуейн Джонсън се впуска в зрелищно приключение, което поставя героя му на границата между два свята – на простосмъртните и на боговете. Неговото единствено желание е да бъде съпруг и баща, но съдбата има други планове за него. Събрал в едно силата на бог и сърцето на човек, той се превръща в най-силното оръжие и единственото спасение за един обречен народ. В неравна битка срещу армия обучени воини, митичният боец ще разкрие своето непознато лице, скрито зад прочутата легенда.

След като е извършил легендарните си 12 подвига гръцкият полубог Херкулес е призован на помощ от царя на Тракия и дъщеря му в борбата им с тираничен военначалник.
Филмът на режисьора Брет Ратнър („Х-Мен: Последният сблъсък“) изправя на голям екран няколко от най-изкусителните женски лица в света на киното и модата. Сред тях са Ребека Фъргюсън, която предстои да видим в петия филм от поредицата „Мисията невъзможна“, Ингрид Болсо Бердал („Хензел и Гретел: Ловици на духове“) и супермоделите Барбара Павлин и Ирина Шейк.
 

 

Дуейн Джонсън Скалата

 

Дуейн Джонсън Скалата

 

Copyright © 2014 Nextel Co