ВОДОЛЕЙ (20 януари - 17 февруари)

ПСИХО СЕКСУАЛЕН ХОРОСКОП
 

Родени под знака на Водолей: Галилео Галилей, Томас Едисън, Побърт Бърнс, лорд Байрън, Волфганг Моцарт, Франц Шуберт, Ейбрахам Линкълн, Съмърсет Моъм, Жул Верн, Франклин Рузвелт, Едгар Алън По, Чарлз Дикенс, Роналд Рейгън, Борис Елцин

Водолеите се възбуждат от всичко ново и затова винаги търсят интересни хора и нови партньори. Те се възбуждат от разнообразието в секса, но за тях това не е аморалност, а просто живот. Двойнственото у водолеите е, че от една страна те искат да укрепят положението си, а от друга мечтаят за промени. Така те често встъпват в конфликт със себе си. Колебаят се при вземане на решение за брак и често отлагат докато е възможно.

Обикновено родените под знака на Водолей са искрени в желанията и постигането на целите си и често стават жертва на несправедливост. Доверчиви са и говорят за намеренията си открито. Искреността им често ги подвежда. Те обикновено са щастливи хора и биват възнаградени за своята оригиналност.

Как да удовлетворим Водолей

Никога не показвайте неуважение към ума и индивидуалността на Водолей, не позволявайте да си помисли, че е само прост инструмент за Вашето удоволствие. Не предлагайте на Водолей секс само за една нощ той ще откаже защото иска да познава добре партньора си. Тъй като са любопитни водолеите искат да опитат всичко в секса.Но дългите сексуални отношения с Водолей често са невъзможни. След месец интимен живот с родените под знака, партньорът просто става добър приятел.

Положителни черти

Водолей е добър знак, винаги готов да се притече на помощ. Водолеите са особено доволни когато някой ги потърси за съвет. Те са скромни и рядко се опитват да се сдобият с преимущество пред приятелите си. В любовта те са верни и предани, но са сдържани и не обичат да проявяват открито емоциите си.

Отрицателни черти

Основна заплаха за успеха на водолеите е навикът им да губят способностите си в опит да заемат видно положение в обществото. Те рядко говорят за бъдещето. В стремежа си да правят всичко което им се иска, без да си дават сметка за последствията карат хората да ги съдят по външността и да не забелязват искреността и другите им добродетели.

Водолеите често обръщат повече внимание на общочовешките проблеми, тайните на човешкото съществуване и не успяват да забележат, че повечето от хората мислят повече за пари отколкото за тези теми. Водолеите успяват да се приспособяват към хора които стоят по-ниско то тях. Понякога в наивността си водолеите позволяват на благородството им да достигне до такива крайности, че в резултат остават без каквито и да е средства за съществуване.

Е, не всички родени под знака са такива филантропи. Водолей е постоянен знак и има намерение да постигне целите си.

Най-подходящи партньори

Във възрастта до 29 години най-подходящи за Водолей са Близнаци и Везни. Отношенията между тези три знака са непорочни. Близнаци предлагат интелектуален стимул и весело приятелство, а Везни равновесие и хармония. След 30-годишна възраст Водолеите повече се интересуват от практическия аспект на живот и тогава са съвместими с Дева и Овен. След 40 години Водолей е готов да стъпи във висшето общество. Тогава той е съвместим с Лъв . Ако предишни връзки с Лъв са били неудачни, то сега е моментът да се пробва отново.

Оценка на верността

Във всички аспекти на човешките отношения Водолей е абсолютно верен.

В юношеските си  години Водолей е предан и доверчив приятел, който продължава дружбата си обикновено до старини. В брачния живот?  Първо трябва да накарате Водолей да встъпи в брак изобщо. И когато се ожени той е верен по своему до край.

Copyright 2000 - 2009 Nextel Co