ВЕЗНИ ( 22 септември - 22 октомври)

ПСИХО СЕКСУАЛЕН ХОРОСКОП

 

Под знака на Везни са родени: Вергилий, Дидро, Ламартин, Ференц Лист, Фридрих Ницше, Юрий Лермонтов, Оскар Уайлд, Махатма Ганди, Айзенхауер, Юджин О'Нийл, Джордж Гершуин, Сара Бернар, Бриджит Бардо, Марчело Мастрояни.

Ако Везни имат толкова много добродетели и така страстно си търсят партньор, то защо не могат да удовлетворят и задържат предмета на любовта си? Отговорът е, че хората родени под знака на Везни се отнасят към възлюбените си не като към хора, а като към предмети на изкуството. Във века на сексуалната свобода обаче, съществуват малко жени на които им се харесва да бъдат отдалеч обект на възхищение. А мъжете от такъв тип се срещата още по-рядко. Ласките и физическата близост с времето действат изнервящо на Везни. Родените под този знак полагат неимоверни усилия да се направят на красиви, очарователни, съблазнителни и когато накрая получат това което искат тогава започва розов романтичен период. Едва тогава може да повярваме, че планетата, която управлява този знак е Венера.

Някои астролози смятат, че Везни е най-егоистичният знак, защото родените под него изискват от приятелите си да им помагат в установяването на обществени контакти например или в достигането на желаните цели. Везните разбират, че те не са така изкусни в деловите взаимоотношения и често прибягват до помощта на приятели. В брачния живот везните избягват неприятните дела като се оправдават с лошо настроение или невъзможност да ги свършат. Те смятат, че дребните задължения са под тяхното достойнство.

В любовта везните са идеалисти, отделят голямо внимание на целувки, умалителни имена и прочие глезотии. Правят секс изключително в спалнята и то на чисто бельо. Предпочитат дълга любовна игра, а самият акт преминава доволно бързо.

Как да удовлетворим Везни

Отнасяйте се към тях с нежност, по време на полов акт те лесно се разсейват. Обикновено си мислят за бивша изгора или недостижим обект.

Положителни черти

Везни са честни, искрени и внимателни. Имат чувство за естетика, поведението им е разумно, те са приятели за дълго време. Въпреки, че понякога са несдържани, привързаността им идва от сърце, а не от похот. Жените везни се приспособяват към изискванията на мъжа си. Тази им способност има приятно и трогателно влияние върху мъжете. Мъжете от този знак, макар и да не са идеалните глави на семейства, създават в дома обстановка на хармония и съгласие, те са отлични бащи.

Отрицателни черти

Везните се стремят да угодят на другите. В стремежа си да създадат атмосфера на съгласие стигат до такава крайност, че губят индивидуалността си. Те трябва да се стараят се да бъдат по-практични за да не се заплесват в мечти.

Везните често ненавиждат откритата конкуренция и агресивността. Много хора родени под този знак с напредването на възрастта се отчайват, отказват да бъдат самотни и неподготвени за неблагонадеждни финансово.

Най-подходящи партньори

Във възрастта до 29 години най-съвместими сексуално с Везни са Близнаци и Водолей останалите въздушни знаци. За всички тях интелектуалните, обществените и сексуалните връзки са непорочни и променливи. С навлизането в 30-те везните започват да стават малко-по практични и водят по-заседнал живот. Съвместими са със Скорпион и Овен. Тези два знака, управлявани от Марс, понякога са груби в отношението си към Везни и са доволно честолюбиви, но се уравновесяват от спокойното им поведение. След 41-вата година Везни вече са развити, научили са се да контролират вътрешното си аз. Съвместими са с Риби и Стрелец заради техните идеализъм и романтичност.

Оценка на верността

На млади години лоша, в брачния живот отлична при условие, че от тях не се иска да играят ролята на страстни любовници и им се предостави относителната свобода да се занимават с обществени ангажименти и да посвещават време за естетически удоволствия.

Copyright 2000 - 2009 Nextel Co