ТЕЛЕЦ ( 20 април - 19 май )

ПСИХО СЕКСУАЛЕН ХОРОСКОП
 

Родени под знака на Телец: Уилиъм Шекспир, Мария Медичи, Йожен Делакроа, Екатерина II, Оливър Кромуел, Жан-Пиер Робеспиер, Оноре дьо Балзак, Йоханес Брамс, Зигмунд Фройд, Ленин, Хари Труман.

Телците определено са най-чувствителни в сравнение с всички останали зодии. Те са хора които обичат ласките, но предпочитат те самите да са обект на ласки. Това което охарактеризира родените под знака на Телеца от положителна страна е че те са идеалните партньори в брака. Болшинството от тях работят добре когато имат уютен дом и семейство с което могат да се отпуснат и да релаксират. Жените Телец обикновено са искрени и верни, умеят да създават атмосфера на спокойствие и хармония в дома си. Те обаче, често се жалват, че мъжете им не са достатъчно добри в сексуално отношение.

Финансовото състояние влияе силно на сексуалния живот на Телците. Когато Телецът е платежоспособен, той не се заглежда по красиво женско тяло, но ако нещата тръгнат на зле той намира утеха в секса. Когато му тръгне във финансово отношение, Телецът лесно става алчен, но по-често го спохожда загубата.

Жените Телец си угаждат с различни луксозни джунджурийки скъпи бижута, тоалети, автомобили и всичко в името на това да предизвика възхищение от страна на мъжете. Когато им се възхищават обаче, жените Телец стават безразлични към секса, за разлика от мъжете Телец които никога не се отказват от сексуални удоволствия.

И мъжете и жените Телец са достатъчно невъздържани. По време на полов акт те често действат под давление на импулси и смятат, че само един тур в леглото не е достатъчен. Идеален сексуален партньор на Телеца са представителите на Дева и Близнаци. Тези съчетания могат да си устройват забележителни оргии и разнообразен сексуален репертоар. И мъжете и жените от зодията не са дарени от Господ с достатъчно красота. Няма нито една световна кинозвезда която да е родена под знака на Телеца.

Телците заемат челно място в списъка на скъпите любовници. Те обичат другите да им се възхищават и по този начин да се снабдяват със скъпи подаръци. Телец е земен знак, той е способен да използва с прагматична цел всичкия си чар. От друга страна, телците вярват в справедливата игра и по тази причина са лоши бизнесмени. На тях не им се удава да бъдат нахални и извратливи и няма да издържат на конкуренцията.

 

 

Как да удовлетворим Телец

Отношението на Телеца към секса може да стане доста прозаично , когато не е свързан с партньора чрез дълбоки чувства или пък партньорът му просто му е омръзнал.

Положителни черти

Телецът е миролюбив и е пример за добродетелност.  Благодарение на силата си и способността да концентрира енергия за нещо конкретно той има шансове за успех. Преуспява в делата свързани с много време и упорство. Но главното е, че знае как да измъква пари от чужда кесийка.

Веднъж встъпил в брак Телецът рядко се развежда. Ако не в сексуалния смисъл, то в духовния телците са верни до край. Мъжете Телци смело могат да се оженят за жени от същата зодия защото те са силни, благородни, поддържат мъжа си с практически съвети.

Отрицателни черти

Трябва да започнем с инат, безразличие и егоизъм, колкото и страшно да изглежда. Но основния недостатък на Телеца е прикриването и не признаването на собствените слабости и подчинеността на желанията си. Други важни недостатъци са неувереността и неумението да се възползва от случая. В личните си отношение Телците са неспособни да съчетаят секса и чувствата. Мъжете обичат жените им да ги ласкаят. Сексуалните навици са свързани с чревоугодието. Жените пък обичат много да говорят, което в някои случаи дразни.

Най-подходящи партньори

Във възрастта до 29 години най-подходящи партньори са от зодиите  Козирог и Дева. И трите знака са земни и в този период търсят повече случайни връзки. Но ако Телец избира Дева трябва да има в предвид, че представителите на тази зодия са красиви но хладни, Козирозите пък са добри партньори и съпрузи, но трудно се удовлетворяват сексуално. След 30-та си година Телецът израства духовно и най-подходящ партньор може да се избере измежду представителите на зодиите Близнаци и Овен. Близнаците помагат за нарастването на интелекта, а Овен дава енергия. И двата знака Овен и Близнаци са интелектуални, но не витаят в облаците както Телец. Така те ще го смъкват от време на време на земята за да се вгледа в живота си и да измени бъдещето си. С навлизането в четвъртото десетилетие  Телецът вече е придобил дългоочакваното благополучие и е готов за по-дълбоки идеалистични и духовни отношения. Ето тук той вече е в пълна хармония със Скорпион.

Оценка на верността

Най-общо казано Телецът не обича много промените. В младите си години представителите на зодията са повече верни на приятели и роднини По-нататък верността към партньора вече взема превес.

Copyright 2000 - 2009 Nextel Co