СТРЕЛЕЦ (22 ноември - 21 декември)

ПСИХО СЕКСУАЛЕН ХОРОСКОП

 

Под знака на Стрелец са родени: императрица Елисавета, Алферд дьо Мюсе, Джонатан Суифт, Тулуз-Лотрек, Клод Берлиоз, Хораций, Мария Стюарт, Степан Разин, Фридрих Енгелс, Шарл Де Гол, Уинстън Чърчил, маршал Жуков, Марк Твен, Лудвиг ван Бетовен, Щраус, Уолт Дисни, Джузепе Гарибалди.

Хората родени под знака на Стрелец са два типа. Предани идеалисти и романтици, които рядко се отклоняват от правия път и абсолютно противоположният на тези, които в търсене на съвършенство се мятат от една любовна връзка в друга и накрая забравят какво са тръгнали да търсят. Тези от първия тип са страстни натури, чиято жизнена и сексуална енергия се концентрира върху творчески дейности, а не в донжуанство. Вторият тип (в това число и мъже и жени) са неуморни любовници, които мислено си отмятат всяко сексуално завоевание.

Като умствен знак Стрелец може да бъде доста пресметлив, и е способен да гадае какво би получил срещу дадена услуга. Родените под знака са също така агресивни и преследват със зъби и нокти кариерата си. Една от способностите на стрелеца е да демонстрира дълго време чувство на безразличие. След доста любовни приключения и другарски връзки Стрелец стига до извода, че идеалният приятел не съществува. Родените под знака се съгласяват на брак с партньор, който им предлага в изобилие интелектуално общуване. След като встъпи в брак Стрелец нерядко продължава любовните си авантюри, но като честен и прям човек си признава на брачния партньор.

Как да удовлетворим Стрелец

Стрелец се захласва по любовни приключения, като в случая по-важно е не самото преживяване, колкото смяната на партньора.

Положителни черти

Хората родени под знака на Стрелец са истински приятели верни и предани. Това са хора, с които можете да поговорите не само на битови теми, но и с които можете да обмените мисли за философия, религия, наука, политика. Те са добри родители и са в състояние отлично да издържат семейството си.

Отрицателни черти

Стрелците прекалено много витаят в облаците. Не могат да различават грубостта от искреността. Твърде много са оптимистични и често оставят нещата на самотек с надеждата, че те ще се оправят от само себе си.

Стрелците прекалено се осланят на случая и не си дават сметка за бъдещето. От друга страна те скоро след неизбежните финансови провали се превръщат в изкусни манипулатори и често успяват в бизнеса.

Най-подходящи партньори

Във възрастта до 29 години най-добрите партньори на Стрелец са Лъв и Овен. И трите са огнени знаци и това, което ги обединява е чувството за независимост. В младежките си години могат да бъдат съвместими с Телец или Риби. След 30-та година стрелците започват да съзряват и да осъзнават истинската си същност. Тогава те са съвместими с Дева и Близнаци. След 40 те години Стрелец е развита личност, с чувство за самоконтрол и способност да се вглежда в себе си. В това време става агресивен, властен и независим. Съвместим е с Телец и Везни, които с удоволствие търпят подобни хора.

Оценка на верността

В младежките години лоша с изключение на някои преждевременно развити и интелектуални личности. В брачния живот средна. Най-добрият период в това отношение е след 35 години.

Copyright 2000 - 2009 Nextel Co