СКОРПИОН (23 октомври -  21 ноември)

 ПСИХО СЕКСУАЛЕН ХОРОСКОП

 

Под знака на Скорпион са родени: Михаил Ломоносов, Волтер, Николо Паганини, Мария Антоанета, Достоевски, Клод Моне, Мария Кюри, Огюст Роден, Иван Тургенев, Вивиан Лий, Пабло Пикасо, Робърт Кенеди.

 

Скорпионът е олицетворение на секса. И мъжете и жените са  под активното влияние на Марс, което определя невероятния им сексуален апетит. При тях няма никакви морални ограничения. Те са ценени като най-добри любовници. Имат определен опит, който им позволява не само да задоволяват собствените си желания, но и за да угодят на партньора си.

Смята се, че скорпионите са един от най-опортюнистичните знаци в зодиака. Трябва да признаем обаче, че Рак, Дева и Стрелец ги превъзхождат в това отношение. Когато говорим за маневрите до които прибягва Скорпиона за да достигне някакви цели, трябва да имаме в предвид, че обикновено става въпрос за секс. Скорпионите встъпват в брак по сметка, но са достатъчно умни за да изберат партньор, с който са съвместими умствено. Вече веднъж сключили брак, скорпионите често завързват странични връзки, но само ако са сигурни, че това няма да попречи на семейството им. Скорпионът може да въвлече партньора си в полов акт така изкусно, че и сам да не разбере как точно го е направил.

Как да удовлетворим Скорпион

Определено със секс, но внимавайте да не прибързате. На младини скорпионите са романтични, обичат музиката и приглушената светлина. След това стават сдържани, по-смели, обичат ярката светлина и огледалата. Съпругите на скорпион трябва да бъдат точни и чисти.

Положителни черти

Хората родени под знака на Скорпион винаги са верни духовно, макар и да допускат извънбрачни връзки. Верността им е винаги силна и що се отнася до приятелите им, каквито те нямат много, защото искат същата вярност в замяна. У дома си скорпионът създава спокойна атмосфера. Скорпионът е прекрасен глава на семейство и идеален родител, въпреки, че е малко суров и взискателен към децата си. Представителите на зодията действат умно в бизнеса. Жените от този знак често заемат ръководни длъжности. Вършат работата си съвестно и се отнасят добре с колегите си.

Отрицателни черти

Скорпионите не жалят сили в преследването на успеха. В такива случаи те често причиняват болка на брачния си партньор. Силната ревност и чувството за собственост са също сред лошите черти на жените скорпиони. Те обичат да знаят къде се намира съпругът им във всеки момент. Скорпионите също така са злопаметни и запазват чувството си на обида дълги години след дадена случка. А, когато са оскърбени чувството за мъст е особено развито. Те не всякога са добри приятели и лесно стават врагове.

Скорпионите често надживяват брачния си партньор и се ползват от плодовете на труда им. Когато трябва да купуват нещо скорпионите никога не се колебаят. Те никога и не пропускат възможност за развитие на бизнеса, дори ако трябва да използват сексуални похвати.

Най-подходящи партньори

Във възрастта до 29 години най-подходящи партньори за Скорпион са представителите на зодиите Рак и Риби. И трите са водни знаци, които в тази възраст са крайно емоционални. В отделни случаи Скорпион може да бъде съвместим и с Козирог и Дева.

След 29 години Скорпион обикновено съзрява и осъзнава постоянното си вътре5шно аз, което го прави агресивен и властен. В този период Скорпион е съвместим с Телец и Везни, които се отличават с голямо търпение и способност да понасят властни характери.

След 41-та си година Скорпион е напълно развит като личност и има контрол над вътрешното си аз. В този период е съвместим със Стрелец и Водолей.

Оценка на верността

В юношеските си години средна. В съпружеския живот отлична.

Copyright 2000 - 2009 Nextel Co