РИБИ (18 февруари - 17 март)

ПСИХО СЕКСУАЛЕН ХОРОСКОП
 

Родени под знака Риби: Микеланджело, Росини, Шопен, Хендел, Айнщайн, Реноар, Юго, Карузо, Вашингтон, М. Горбачов, Римски-Корсаков, Елизабет Тейлър, Стайнбек

Най-трудно от всички зодии се описва Риби. Ако трябва се търси обяснение за сексуалния живот на рибите той може да се намери във влиянието на Нептун върху секса и на Венера, която прави представителите на зодията по-духовни и свръх идеалисти. Рибите с готовност се съгласяват с твърдението, че да се намери човек с всички добродетели, практически е невъзможно, за това и не търсят такъв.

За да се опише сексуалния живот на рибите трябва да се разучат различните характеристики, които астролозите приписват на дванадесетия дом в хороскопа, наричан още Дом на тайните врагове и гибелта. Този дом влияе върху умствените заболявания и сексуалните отклонения. Той също управлява и трагедиите които се случват на човек през живота му. Ето защо, рибите са склонни да прилагат в отношенията между мъже и жени схемата господар-роб. Самите риби често са в позицията на роби. Желанието им да са под властта на някоя властна личност ги кара да търсят хора със силна воля, които да им се налагат с почти военна строгост във всички области на живота.

Рибите, с малки изключения се числят сред най-нещастните в несескуално отношение хора. Те използват всякакви недостойни методи за постигане на благополучие. За тяхно оправдание може да се каже, че в повечето от случаите, самите те не подозират, че поведението им е нечестно. Преобладаващата част от рибите достигат целите си, като се стараят да манипулират емоциите и сексуалните желания на другите.

Как удовлетворим Риби

Повечето от представителите на зодията живеят в свят на илюзии. Много често те се държат така, като че ли половият акт не трябва да се състои задължително или пък демонстрират, че правят жест към партньора. В името на съгласието е по-добре да им разрешите да се отнасят към секса с безразличие.

Много жени Риби са сексуално фригидни и с всеки мъж се държат хитро, властно, грубо, оскърбявайки го за да компенсират нездравото си отношение към секса. Иначе често надяват маската на добродетелни и самопожертвователни хора.

За мъжете Риби това поведение е малко несвойствено. Обикновено те са романтични и внимателни. Те са предани любовници, желаещи да доставят удоволствие на партньора. Ако по време на брака им се появи някакъв проблем те трудно стигат до развод. Вместо това те усилват позитивните аспекти в отношенията си с партньора.

Тъй като Риби са воден знак, те са крайно емоционални. Те в пълност зависят от своите любими. Правят им проверки за да се уверят в любовта им и да бъдат убедени от партньорите си, че всичките им страхове и подозрения са само фантазия.

Положителни черти

Рибите имат много положителни черти, но поради склонността им към самоунищожение и негативизъм им се налага да водят вътрешна борба за да демонстрират добрите си качества.

Те са снизходителни към грешките които другите допускат. Обичат красотата на природата. Подсъзнателно усвояват знания и често достигат сами до факти и истини, които в началото не осмислят, но накрая винаги са верни. Имат силно развито чувство за хумор. На работното си място са добросъвестни, но трябва да бъдат по-организирани и методични. Трябва повече да вярват в себе си, в способностите си и да се доверяват на интуицията си. Съчувствено се отнасят към недостатъците на другите, но не обичат да слушат за техните страдания.

Отрицателни черти

Това което другите трудно наричат недостатък, за Рибите определено е отрицателно качество. Те винаги се отдръпват в своя си измислен свят, вместо да се изправят с лице пред реалностите в живота. Често рибите усещат, че гледната им точка се е сменила и впоследствие съжаляват за направения избор. Друг недостатък е постоянната им нерешителност.

Ако всичко казано до тук Ви кара да мислите, че рибите са слаби и безпомощни тогава сме Ви въвели в заблуждение. От чувството си за неувереност и колебаещите се настроения рибите още от малки осъзнават силата на парите. Ако те не успяват сами да направят повече пари, те изкусно манипулират тези, които могат да печелят добре. Ако някой не знае как да си изхарчи парите, трябва да има под ръка представител на зодията Риби.

Най-подходящи партньори

Във възрастта до 29 години рибите трябва да търсят партньори сред представителите на зодиите Рак и Скорпион. И трите знака са водни и отношенията им са много добри, емоционални и страстни. С навлизането в 30-те рибите са съвместими с Везни, които ги привличат със спокойствието си и чувството си за равновесие. Зрелите Риби привличат и Водолей, който разширява кръгозора им и им помага да потиснат свръхемоционалността си. След 41-годишна възраст Риби придобиват по-голяма стабилност и се доближават до най-добрия си партньор и приятел, а именно Дева, която е противоположен знак. Така двата знака си действат стабилизиращо, а и заедно са равнодушни към секса.

Оценка на верността

Обикновено Риби са верни, особено в младостта, когато търсят връзки със силни личности, които да ги направляват.

Copyright 2000 - 2009 Nextel Co