РАК  ( 21 юни - 21 юли )

ПСИХО СЕКСУАЛЕН ХОРОСКОП

 

Родени под знака на Рак: Петрарка, Лафонтен, Мазарини, Рембрандт, Рубенс, Жан-Жак Русо, Глюк, Кафка, Марк Шагал.

 

Най-хаотичният във връзките си знак е Рак. Настроенията се изменят във всеки момент и лесно се оказва в заплетени сексуални отношения. За родените под знака на Рак не са чужди никакви форми на сексуално удоволствие. Жените Рак обичат да се държат майчински по отношение на мъжете в живота си. Мъжете Рак имат пълен контрол върху сексуалните си възможности и са способни да водят интензивен секс дълго време. И мъжете и жените от зодията обичат в еднаква степен ласкателствата. В някои случаи стигат до крайности в сексуално отношение и се държат властно и агресивно, даже стигат до словесен и физически садизъм.

Раците изискват от партньора си спазването на строги правила, въпреки, че те самите в някои случаи ги пренебрегват. Когато са виновни раците демонстрират пълно разкаяние със сълзи на очи, как да не им повярваш?

Представителите на зодията посвещават доста време на създаването на семейство и домашен уют, но постигнали веднъж тези си цели се отдават на разврат, оправдавайки похожденията си с бизнес дела или обществена заетост.

Жените Рак не успяват да прикрият слабостите си  и са способни да доведат мъжа си до лудост с постоянно натякване за някаква скъпа покупка. Мъжете Рак са изключително материални и вещомани. След скандал с любимата си или след кръшкане обикновено правят подаръци. Жената Рак е способна да изневери на мъжа си, който е в командировка, дори под ръка да се окаже водопроводчика. При завръщането на мъжа тя го посреща с любимото му ядене, направила си е косата и с невинна детска усмивка го обсипва с ласки и милувки. 

Как да удовлетворим Рак?

Правете така, че те да се чувстват млади! Те боготворят младостта. Единствените случаи, когато раците преодоляват сексуалното влечение и остават верни е когато попадат в ситуации в които им е невъзможно да се развихрят в болница, когато са неподвижни в гипс или са в обятията на любимата си половинка.

Положителни черти

Пренебрегвайки факта, че раците са доста нервни, положителният тип на зодията има много добродетели покровителствено майчинско или бащинско отношение към хората, упорити са и се проявяват като лидери в рискови ситуации. Главното положително качество което надделява в характеристиката е тяхното търпение. Също така, раците могат да бъдат изключително благоразумни и трудолюбиви.

Отрицателни черти

Раците са жертва на страха и безпокойството. Те трябва да преодоляват ограничения, които сами са си поставили. Раците избягват всякакъв разговор или спор ако имат и най-малкото съмнение, че ще наложат мнението си. Предпочитат да лъжат вместо да признаят грешките си.

В любовта раците са като хитри търговци, абсолютни материалисти. Например, доста от представителите на зодията съзнателно си търсят по-възрастни от тях любовници и се привързват към тях ако им правят подаръци. В случаите, когато изборът на партньор не е материално-прагматичен, раците са по-искрени. Когато встъпват в брак това не означава, че ще доживеят до старини с брачния си партньор. Напротив, критичната в това отношение възраст е 35 години.

Най-подходящи партньори

Във възрастта до 29 години, най-добрите партньори на раците са представителите на зодиите скорпион и Риби. И трите са водни знаци и търсят дълбоко емоционални връзки. След 29-годишна възраст раците узряват и осъзнават своите качества. Тогава най-подходящи за тях са представителите на зодиите Близнаци и Дева. И трите знака са подвластни на Венера, обладани са от юношеска енергия и не считат за унижение да приемат подаръци или други знаци на внимание. След 40-та годишнина достигат пълното си развитие и упражняват пълен контрол върху себе си. Тогава са съвместими с Козирог (високо организиран, умствен знак, който е способен да постигне целите си в съюз с Рак).

Оценка на верността

В младите години определено двойка. Изключение в случаите когато остане да живее само с майка си и по такъв начин е контролиран от мама. По време на брака също двойка, освен в случаите когато работи на едно и също място с партньора си се виждат целодневно. Най-добрият период в това отношение е след 35 години, когато утвърдените като майстори в любовта и секса се обръщат към верността. Раците са верни любовници и когато им е осигурен разкош или комфорт.

Copyright 2000 - 2009 Nextel Co