БЛИЗНАЦИ (20 май - 20 юни)

ПСИХО СЕКСУАЛЕН ХОРОСКОП

 

Родени под знака на Близнаци: Блез Паскал, Жак Офенбах, Едвард Григ, Шуман, Пушкин, Пол Гоген, Рихард Вагнер.

 

Меркурий е планетата, разположена най-близо до Слънцето. Тя се върти около него по-бързо от останалите планети. Едната й страна е постоянно обърната към звездата и по този начин на двете страни на планетата има противоположни температури. Тези полюси демонстрират изменчивото и двойнствено сексуално поведение на Близнаците. Сред отрицателните типове на зодията са фетишистите, хомосексуалисти и извратеняци.

Положителните типове на зодията определят човека като поет, атлет, художник, учен, високо нравствен и заклет ерген (мома). Най-общо казано страстите на Близнака са толкова свързани с умствените процеси, че именно техните настроения скука или интерес стимулират половите отношения. Сред представителите на зодията ще намерите чудака, който отначало отрича всички обществени условности и се приобщава към група хипари и техния обществен живот, а после отрича на свой ред този бохемски безгрижен начин на живот. Ако трябва да характеризираме зодията с някой друг символ, това определено би бил хамелеона.

Нищо не може да шокира Близнака и за това той пробва всичко в секса. Близнаците често водят дневник на сексуалните си завоевания, като не забравят да описват достойнствата и недостатъците на партньорите си.

Близнаците не са много агресивни и с удоволствие се съгласяват да бъдат втори във всички области включително и секса.

В същността си Близнаци са знак отличаващ се с хладнокръвие. Представителите на зодията винаги се опитват да анализират мислите, действията, думите и реакциите на останалите. Близнаците могат да се опишат и като живи въпросителни, които превръщат уменията си в изгода и в средство за придвижване напред.

Близнаците са импулсивни, обичат пътешествията и промените. Когато се решат да разкъсат семейните окови, едва се сдържат да дочакат всички процедури по развода. Даже си имат и готово решение просто изчезват на момента. Близнаците често използват и изкуството си да лъжат за да запазят идеалния момент. Рядко престават да поучават другите. Ако нещо е приемливо за Близнака, това означава, че не може да бъде неправилно.

Как да удовлетворим Близнаците?

Тъй като Близнаците имат чувствителна нервна система, те обичат допира. Не е нужно да обяснаваме, че Близнаците са непостоянни в любовта. Често се опитват да обуздаят себе си, но и не пропускат случай да изпитат нещо по-интересно.

Положителни черти

Близнаците имат отлична памет. От тях стават отлични писатели, редактори, публицисти, топографи и търговци. Под знака на Меркурий са и учителите, счетоводителите и преводачите.

Мъжете родени под знака на близнаци са отлични адвокати, банкери, дипломати и общественици. Жените са добри домакини, стараят се да бъдат в течение на всички теми, които биха интересували гостите й. В кухнята си имат доста съвременни уреди, позволяващи бързо приготвяне на апетитни блюда за гостите.

Отрицателни черти

Лошите качества на Близнаците са неорганизираността, неспособността да се съсредоточават и да довеждат делата до края им. Склонни са към умствено изтощение и пропускат момента в който трябва да си вземат почивка. Близнаците често са склонни към негативизъм. Възможно разрешение на проблема с двойнствеността е да се занимават с две работи но едната от тях трябва да се ползва с приоритет.

Финанси

На Близнаците никога не им стига време да се посветят на ежедневните си дела които биха могли да им донесат повече пари. Представителите на знака се разпределят в двете крайности богати дилетанти и разорени бедняци със забележителен интелект.

Най-подходящи партньори

Преди всичко може да се каже, че благодарение на голямата възприемчивост на Близнака той е способен да се погоди с всички останали зодии и естествено да има сексуални контакти с тях. До 29-годишна възраст за Близнаците най-добри партньори могат да се търсят из средите на Везни и Водолей. И трите знака са въздушни и действат с лекота, достатъчно либерални са, а също така непостоянни и повърхностни.  След преминаването на прага от 29 години Близнаците започват да узряват (макар и по-бавно от представителите на другите зодии) и да опознават себе си. Тогава често си пасват с Телец и Овен, които им предлагат стабилност и приятелски отношения.

След 41-вата си година Близнаците достигат върха на развитието си и придобиват интелектуална сила и чувство за самоконтрол. В този период са съвместими с един определен интелектуален знак като Стрелец.

Оценка на верността

По този критерий спор няма Близнаците са хронични любители на флирта. Най-добрият период за верността на Близнаците настъпва след 40-та година, тогава им се иска да споделят вечерят си с постоянен партньор.

Copyright 2000 - 2009 Nextel Co